Over Dealid | Lees ons complete verhaal

Over ons | Lees ons complete verhaal

Het ontstaan van Dealid
Als consument zit je niet te wachten op een mailbox vol met spam-mailtjes of een overvolle brievenbus met folders. Door de bomen zie je het bos niet meer en laat staan dat reclame die je ontvangt aansluit bij wat jij leuk vindt. Dat moet beter kunnen vonden wij; Dealid is ontstaan!
Dé oplossing
Wij gaan je niet lastig vallen met e-mails of folders waar je niets aan hebt. Daar zit namelijk niemand op te wachten. Wat wij wel doen is aan je vragen wat jij leuk vindt. En op basis van wat je leuk vindt sturen wij geheel gratis én met enige regelmaat een folder gevuld met exclusieve kortingen naar je toe per post. Hierdoor hoef je zelf niet meer op zoek te gaan naar de beste kortingen én ontvang je deze alleen als dit aansluit bij jouw interesses! Je ontvangt deze folders minimaal één keer per maand, maar dat kan ook vaker zijn. Het is maar net wat je zelf wilt!
Onze naam Dealid
Een naam zegt meer dan 1.000 woorden. Onze naam omschrijft in die zin dan ook precies waar wij voor staan. Allereerst het onderdeel "Deal" wat, zoals je al kunt raden, staat voor de kortingen die je krijgt. Vervolgens is er nog het onderdeel "ID" wat weer staat voor persoonlijk, speciaal voor jou en exclusief. Met andere woorden; je ontvangt exclusieve kortingen in de vorm van handige kortingsbonnen die elke keer persoonlijk en speciaal voor jou zijn samengesteld.
Alle voordelen op een rij
Toegang tot exclusieve acties Kortingen oplopend tot wel 80% Gratis shoptegoed tot wel €250,- Deelname aan weggeef-acties Volledig kosteloos en vrijblijvend