In slechts 3 stappen exclusieve kortingen ontvangen | Dealid

In slechts 3 stappen exclusieve kortingen ontvangen

In 3 stappen uitgelegd
Zo werkt het Dealid - vrienden
Gratis registreren
Laat ons weten wie je bent en wat je leuk vindt. Registreren kost je slechts 3 minuten!
Zo werkt het Dealid - brievenbus
Kortingen thuisgestuurd
Krijg regelmatig exclusieve kortingen thuisgestuurd. Speciaal voor jou samengesteld!
Zo werkt het Dealid - winkel
Shoppen met korting
De kortingen zijn per direct geactiveerd. Gebruik deze bij de kassa of online tijdens het afrekenen!
Zo werkt het
Dankzij Dealid is er een eind gekomen aan het blijven zoeken naar kortingen die interessant voor jou zijn. Wij sturen je namelijk met enige regelmaat kortingen op per post die passen bij jouw interesses. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je geen enkele kortingen zult mislopen! De kortingen die je ontvangt kunnen oplopen tot wel 80% en shoptegoed tot maar liefst 250 euro, dat is veel hoger dan kortingen elders!
1 Gratis registreren
Om met enige regelmatig kortingen thuisgestuurd te krijgen dien je jezelf bij ons gratis te registreren. Je geeft hierbij aan wie je bent en wat je interesses zijn. Hierdoor weten wij wat je leuk vindt en ontvang je alleen kortingen die voor jou interessant zijn. En het mooiste? Registreren kost je slechts 3 minuten!
2 Kortingen thuisgestuurd
Minimaal één keer per maand sturen wij een folder met exclusieve en persoonlijke kortingen naar je toe per post. Elke korting is helemaal op jouw interesses afgestemd en zijn per direct geactiveerd. Deze kun je dus meteen gebruiken in de winkel, restaurant of online webshop van het desbetreffende bedrijf!
3 Shoppen met korting
Laat de barcode van de kortingsbon scannen aan de kassa of gebruik de kortingscode online bij het afrekenen om je korting meteen te ontvangen. De voorwaarden staan altijd duidelijk vermeld bij de korting zodat je nooit voor verassingen komt te staan!
Alle voordelen op een rij
Toegang tot exclusieve acties Kortingen oplopend tot wel 80% Gratis shoptegoed tot wel €250,- Deelname aan weggeef-acties Volledig kosteloos en vrijblijvend